2 Nisan 2012 Pazartesi

Kartal halı yıkama

İstanbul Anadolu yakası kartal halı yıkama fabrikamız pakev halı yıkama hizmetini sizlere profesyonel tecrübesi ile sunmaktadır. Uzun süredir tecrübesine ve işine güç katarak, siz Kartal sakinlerine daha iyi halı ve koltuk ykama hizmeti ile müşterilerini memnun etmenin çabası içindedir.

Halı yıkama işi sanıldığı kadar kolay değildir. Bu işi yapan çok yıkamacı bulunmaktadır. Ama işinde ehli olan çok azdır. Biz yıllardır bu işin ehlini bilerek yapmakta ve tüm Anadolu yakası sakinlerini hoşnut etmekteyiz.

Son yıllarda her önüne gelen halı yıkama fabrikası açarak para derdindedir. Hatta mediven altında da bu işi yapan çok iş sahipleri vardır. B u nedenle tüm Anadolu yakası sakinleri ve Kartal sakinleri halı yıkama ve koltuk yıkama gibi tüm ev temizliğinde bizi arayın. Biz sizlere en iyi ve sağlıklı hizmeti sonuna kadar sunacağız.

Bizi aradığınıa pişman olmayacak, halılarınızın mis gibi yıkanıp evinize teslim edildiğinde yüzünüzdeki mutluluk ve tebessümden daha da ilham alarak işimizde daha da uzmanlaşacağız.

Temizlik her ev hanımının, her annenin en önemli sorumluluğudur. Bizler içinde bu sorumluluk her şeyden önemlidir.

30 Mart 2012 Cuma

gaziosmanpaşa koltuk yıkama

Evimizin en önemli eşyalarından olan ''koltuk'' insan sağılığı için de çok önemli bir yere sahiptir. Evimize gelen herkezin üzerlerinde oturduğu ellerini deydiği koltukların zaman içinde kirlenir ve böylece bazı zararlı mikroplar koltuğumuza bulaşır. Çocukların kirli olan koltuklar üzerine oturmaları oyun oynamaları sağlıklarını tehlikeye sokabilir. Yani hayatımızın içinde olan koltuklarımızı temiz ve hijyenik tutmalıyız.




koltuk yıkamaKoltuk yıkamak ev hanımları için çok zor ve ekipman isteyen bir iştir. İşte burada hemen bayanların yardımına koşan ''koltuk yıkama'' firmaları cazip uygun fiyatlar sunması evhanımlarının tercihi olmaktadır. Koltuklarınızı bir koltuk yıkamacıya çok kısa sürede yıkata bilir çıkmayan lekelerin çıkartılmasını isteyebilirsiniz. Profesyonel çalışan koltuk yıkama fabrikaları sizlere en iyi halı yıkama seçeneğinide yanında sunabilirler.

İstanbul da koltuk yıkama işi yapan yüzlerce firmaya internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Yanlız burada çok dikkat etmeniz gereken husus yıkama şirketinin gerçekten bu alanda profesyonel çalıştığına kanaat getirmelisiniz. Örneğin bulduğunuz firmayı internet üzerinde tekrar araştırın ve olumlu veya olumsuz forumları okuyunuz. Çünkü bazı kişiler eline bir koltuk yıkama robutu alıp acemice bu işi yapmaktadır.

16 Mart 2012 Cuma

gop hali yikama

Her halı temizleyiciler aynı olan ve maalesef birkaç genellikle zemin kaplamaları yeteneğine sahip değildir. Bu halı yıkama temizleyiciler bu tür istanbul halı yıkama şirketleri telefon başlattığınızda görev yakışır olup olmadığınızı belirlemek için bu soruları sorabilir bu oldukça önemlidir. Soru gereken ilk sorun olacak, “gerçek zemin kaplamaları bodur sertifikalı uzmanlar musunuz?” Neredeyse tüm halı temizleyiciler kuruluşları, uzmanlar, genellikle eğitimli değilse düzgün kullanmak için, ancak en güncel araçları ve ekipmanları tutun sistem kötü faydaları fark edeceksiniz. Ancak hakkında bilgi almak için başka bir soru aslında, “Kendi temizlik ilaçları çevre dostu musunuz? Bu telefonları çevre çevresi zarar veremez ve her zaman zeminler için çok sert olabilir, zemin kaplamaları her şeyi kullanmak istemiyorum.
Son ve bir sürü soru, “bireysel bir çalışma sağlamak mı?” Olabilir bu, kesinlikle onların en üst kalite fonksiyon üretemez belirgin işareti, gerçekleştirmek her söz veremem. Bu endişeler, etik halı uzman nitelikli halı temizleyiciler ile temizlik hizmet firmaları ayıklayacaktır boyunca hayati hale gelmiştir.
Önemi, doğru halı yıkama hizmet firması seçmek için nasıl kilim temizlik konusunda Şimdi, büyük olasılıkla taktik tamamen yeni bir yol olacak. Trafik yollar keşfetmek veya atmosfer bile eski kokular gibi kısa sürede, en iyi halı temizleyiciler halı yıkama firma takip başlatmak gerekir. Artık spesifik sorular ile döşenmiştir fiyatlarına ek olarak, program ile ilgili bu insanlara sormak gerekir ve bu işi doğru yapmak için en üst halı temizleme firması bulmak için yönetecek.
http://www.cozumvadisi.com/hali-yikama-sirketleri/

10 Mart 2012 Cumartesi

Uc gunde teslim hali yikama

İnsanların halıya olan merakı ve sevgisi yüzyıllardır çeşitli halı türlerinin doğmasına vesile olmuştur. Günümüzde hızla ilerleyen teknoloji ve mekanizasyon sayesinde çok fazla yeni halı türüde ortaya çıkmıştır. Bunlara ek olarak Shaggy , Nepal ve Step halılarda oldukça yaygınlaşmaktadır. Birçok halı yıkama firması böylesi zorlu ve kaliteli halı yıkama işlerini gerektiği gibi yerine getiremektedir. İşte bu noktadan yola çıkarak müşterilerde böylesi kıymetli halıları yanlızca bizim Pakev halı yıkama gibi sayısı az kaliteli yıkamacılara emanet etmektedirler. Bizde sizin bu ince halı merakınızı bildiğimizden elimizden geldiğince titizlikle işlerimizi yürütmekteyiz. Ayrıca firmamız el işi halılar, yorgan, battaniye ve antika halılarıda yıkama işlemini başarıyla gerçekleştirmektedir. Firmamızın faaliyet alanı oldukça çeşitlidir. Ayrıca bize ne kadar çok miktarda halı verirseniz verin onları 3 gün içinde gecikmeden teslim edebilmekteyiz. Buda firmamızın ne kadar büyük ve ciddi bir müessese olduğunu size kanıtlamaktadır. Halıların en büyük düşmanı ise güve ve rutubettir. Yıkama işlemi yaptıktan sonra özel sarma işlemi sayesinde halılarınızı kullanmasanız bile bu sargının içinde yıllarca kirlenmeden ve ayrıca da güvelerden ve rutubetden etkilenmeden muhafaza edebileceksiniz. Eğer elinizde kullanmadığınız halılarınız varsa onları bize emanet edin bizde onları yıkayıp poşetleyip öyle muhafaza etmenizi kolaylaştıralım. Aksi taktirde halılarınız olduğu yerde çürüyüp, bozulup hatta yırtılıp değerini kaybedecektir. Ayrıca bizler sizin İslami zorunluluklarınızıda düşünerek halıları dini emirleri yerine getirerek yıkamaktayız. Çünkü islamda namaz kılabilmek için kesin bir şekilde emredilen şey namaz kıldığınız yerin yani halıların temiz olmasıdır. Yani Necasetden taharet. Bu özelliklere tek uyan firma ise Pakev Halı yıkamadır.
http://www.1kadin.com/uc-gunde-teslim-eden-hali-yikamaci-pakev.html

3 Mart 2012 Cumartesi

En iyi gaziosmanpaşa halı yıkamacısı

Shaggy halılarınızı en iyi yıkama teknikleri ile yıkamaktayız. Bu türt shaggy halı yıkama nasıl yapılır diye tarif edecek olursak tarif edecek uzun tüy görünümüne sahip kalın halılar öncelikle özel ”shaggy halı yıkama fırçası ve özel karışımlı şambuanlar ile yıkanmaktadır. Böylece halı tüylerinde hiç bir dökülme olmaz ve  Shaggy halılar Türkiyede en çok tercih gören halı türlerinden sadece birisidir, pakev halı yıkama fabrikamız, ”shaggy halı yıkama” konusunda profesyonel ekibi ile yeterli tecrübeye ekipmanlara sahiptir.

Ülkemizde son yıllarda shaggy halı sıradışı ve modern görünümü bakımından odalarımıza evlerimize sıcak, sempatik bir görüntü kattıklarından dolayı yoğun ilgi çekmektedir. Ancak shaggy halının bu güzel görünümlerinin ardında, tüy uzunluklarının normal makine halısına göre aşırı uzun olmaları sebebiyle yıkanma ve temizlenme işlemi bir o kadar zahmetli ve zordur.

1 Mart 2012 Perşembe

bosch servis

bosch süpürge

Bosch elektrikli süpürgeler ihtiyaçlarınıza uygun çevre dostu, yüksek performanslı temizlik hizmetleri sunmak için üretilmektedir olduğunu. Ne onları çevre dostu yapar toz parçacıkları emisyonları ve mühürlü organları üretmeden temizlemek için kendi verimliliktir. Bu toz ve parçacıklar temizlik alerjisi olan insanlar için onlara yararlı olmasını sağlamaktadır. Bu da sağlık nedeniyle toz ve kir etkisine yan etkileri korkmadan kullanılabileceği anlamına gelmektedir. Onlar sizin aradığınız gerekli temiz bir ortam sağlamak için daha hızlı bir hızda kir emmek için kullanılır.

Bosch elektrikli süpürge onları temiz ve sağlıklı tutmak için halı ve zemin temizliği içindir. Onlar düşük maliyetli ve onları uzun ömürlü kılan büyük bir yüksek kalitede sunmak. Onları kullanımı kolay ve bu nedenle ilk kez alıcılar için bile kullanım için bunları etkili hale yapan bir tasarıma sahiptir. Bosch elektrikli süpürge amacı müşterilerine bunu mümkün kılan özellikleri sunarak, ev ve ofisler lüks temizlik sağlamaktır. Onlar müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve verimliliği arttırmak için alerji dostu elektrikli süpürge yapmaya kararlıyız.

Bosch servis elektrikli süpürge katlı her türlü uygun olarak dizayn edilmiştir. Düşük gürültü üreten ve ömrünü kemerler üzerine sürülür vites kullanımı yoluyla zemin temizliği için kullanılan fırça rulo vardır. Bu temizlenmesi zordur oda köşeleri ve diğer alanlarda temizlenmesi için kullanılır. Bu garanti o temizlik Usulüne uygun olduğunda biriken toz. HEPA filtre var Bunların çoğu sizin suyunuzu değiştirin ve yerden herhangi bir kir veya artıkları temizlemek ne zaman size yönlendirmek için kullanılan LED ışıkları var.

Bosch elektrikli süpürgeler toz ve kir büyük miktarda taşıma yeteneğine sahiptir. Bu ticari yerlerde kullanım için ya da endüstriyel kullanım için uygun yapar. Onlar hafifliği ve bir oda ya da bina çevresinde temizlik sırasında hareket kolaylığı artırmak içindir iyi bir birlikleri var. Bunlar normal bir odada temizlik sırasında odada mobilya altında taşınır hangi kolaylığını artırmak için uzun bir tel veya kablo var. Bu temizleyici kullanırken karşılaşabileceğiniz nominal sorunlarını azaltır.

Bosch elektrikli süpürgeler size zarar temiz bölümlerini değiştirmeniz gerekiyor durumda yıpranmış veya düzgün değildir, ayrıca satın alınabilecek parçalar vardır. Bu, elektrikli süpürge orijinal kısmını benzer Bosch elektrikli süpürgeler parçaları satın sağlamak için önerilir. Bu parçaların bazıları bir toz torbası seti, HEPA filtre, sert zemin fırçası, filtre değiştirme paketi ve Bosch el Mini Turbo Fırça içerir.

Bu fiyat ve özelliklerini karşılaştırarak sonra online Bosch servis elektrikli süpürge satın alabilirsiniz. Bu maliyet etkin ve size temiz ve sağlıklı çevre tutmak gibi temizlik prosedürü verimliliğini maksimize etmek için en iyi özelliklere sahip birini satın sağlayacaktır.

Sesli Dünya

Sesli Dünya

Günümüzde Kameralı Sohbet siteleri bu kadar revanştayken hala nedendir bilinmez

bir o kadarda yazılı chat sitesine takılanlar, camfrog'a takılanlar bir hayli fazladır.
ve tabi bide facebook var.

Bunların yanı sıra sesli sohbet sitelerinin arasında yine en iyisi ve en kalitelisi tabiki herkezin bildiği gibi

Sesli Dünya'dır. Sesli Dünya sesli sohbet sitesi 300 ü aşkın odasıyla

1000 lere dayanan kullanıcı sayısıyla sesli sohbet sitelerine liderlik eden Kaliteli sesli chat ortamı sunan tek sitedir.

Eğer düşünceniz sesli sohbet sitelerinde vakit geçirmek ise sizlere tek önerimiz Kesinlikle Sesli Dunya Sohbet Sitesidir.

Sizlerde bir müddet takıldıkdan sonra sesli-dunya'nın Farkını anlayacak ve alışkanlık kazanacaksınız..

25 Şubat 2012 Cumartesi

Step Halı Yıkama

Pakev Step halı yıkama yapan firmamız step halı yıkama konusunda deneyimli personeli ile tüm istanbul ilçelerine hizmet vermektedir. Step halı yapısı ve teknik ve dokuma özliklerine göre faklı froseslerden geçmektedir. Yıkama konusunda uzmanlaşmış personelimizle,hijyenik ve sağlıklı bir fabrika ortamında, halılarınıza özel üretilmiş halı yıkama şampuanı ile yıkama işlemi gerçekleştirilmektedir. Biz Pakev Halı Yıkama olarak biz uzun yıllar sektördeki tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız. Step Halıları el dokuma halı grubuna girmektedir. Bizimle iletişiminiz halinde ücretsiz servisimiz ile step halı yıkama konusunda uzman personelimizle hizlere hizmet vermekteyiz.



Step halı yıkama işlemi diğer tüm halılardan farklıdır.Step halılar yapıları itibari ile de farklıdır.Yıkama işlemi esnasın da uygun yıkama işlemi uygulanmazsa hasar görebilir,ve bu hasar düzelmesi imkansiz olabilir.Genelde bu bozulmalar halı ipliklerinin bozulması,birbirine karışması,ipliklerin kopması veya halnın özelliğinin ortadan kalkması gibi unsurlardır.Step halıları yıkama esnasında kullanılan fırcaların sert olması da bozabilir. Step halı yıkama işlemi esnasında kullanılan halı yıkama şampuanının mutlaka bitkisel olması gerekmektedir.Bu konuda bilgi almak için pakev halı yıkama olarak bizi arayabilirsiniz.

Bize itanbulun neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz. 0216 443 10 04 numaralı telefonumuzdan arayınız.

19 Şubat 2012 Pazar

En iyi gaziosmanpasa hali yikama

Kaliteli halılar kaliteli temizlik ister. Nepal, antika, shaggy, step ve el yapımı halıları yıkamak için kendi titizliğinize bile güvenemezken her halı yıkama şirketine güvenmemeniz gerektiği bir gerçek. Pakev bu alanlardaki uzman yaklaşımını özel yoğunlaşmasına borçludur. Kaliteli halıları yıkamak için apayrı bir özenle çalışan Pakev Halı Yıkama ününü kalitesine borçlu bir İstanbul firmasıdır. Bu saydığımız halıların içinde bulunmayan halılara sahip iseniz de sizi ilgilendirmediğini düşünmeyin. Çünkü temizlik de kaliteyle yapılması gereken bir iştir. Sağlığınızla ilgili olayları başkalarının eline bırakırken onlara güvenebilmeniz için sağlam kanıtlar gerekir. Mesela resmi kalite belgeleri ve daha önceki müşteri yorumları size kanıt olabilir. Sağlığı en çok etkileyen şey temizliktir. Bütün hastalıklar öyle ya da böyle temizlik eksikliğinden başlar ve yayılır. Çocuklu aileler ise halı temizliğine çok daha fazla dikkat etmek durumundadır. En güzel yılların en temiz halılarda geçmesi gerekir. Halılar yıkanırken kullanılan teknoloji ve kuruturken uygulanan yöntemler de çok önemlidir. Gerçekçi olmayan süreler vaad eden şirketlerden korkmanızı öneririz. Halıların yıkanması ve teslim edilmesi için gereken en erken süre üç gündür. Bu sürenin altında uygulanan kurutma yöntemleri değişik olabilir. Güveneceğiniz şirketi iyi seçebilmek için her açıdan değerlendirin ve Pakev’in farkını kendiniz görün. Kaliteyi amaçlamış ve yaptığı işi hizmet olarak gören bu şirketin halılarınıza iyi davranacağını, en özel halıları da uzman elemanların eline teslim edeceğini bilmenizi isteriz. Halının değerini sıradan yıkamalar düşürebilir fakat Pakev Halı Yıkama düşürmez.

12 Şubat 2012 Pazar

HALI YIKAMA SİTEMİZ

harita Halı yıkama şirketleriniz için,en öncü halı yıkama sitesidir sitemiz. En büyük arama motoru google de ilk sayfalarda çıkmaktadır.Anahtar kelimeler de! Tüm halı yıkama sitesi arayanlar için,internetten sipariş vermek isteyenler için, öncü ve lider konumdadır halı yıkama sitemiz. Sitemiz için,yaklaşık üç yıldır emek ve çaba harcıyarak bu günlere getirdik.Şimdiler de; İstanbul halı yıkama gibi, bir arama da,anahtar kelime de sitemiz ilk sayfadadır.Milyonlarca aramalar içerisinde bu konuma gelmiştir.Tabii ki bu günlere gelmemiz kolay olmamıştır.Çok maddi ,manevi emekler harcanmıştır. Böyle lider bir konumda ki sitemizi, istanbul halı yıkama şirketleri alabilir ,ve yahut reklam verebilirsiniz. Lütfen gerekli ilgiler için, iletişimden irtibata geçiniz.

7 Şubat 2012 Salı

SESLİ SOHBET SİTEMİZ DAHA SAĞLAM GELİYOR

Sesli sohbet sitelerinde attığı güzel adımlarla,düzgün,özgün çizgisiyle,hiç şaşmadığı prensip kaideleri ile sesli sohbet sitemiz eskisinden daha başarılı olarak sizlere hizmet verecektir. Sesli Chat sitemiz siz sevgili konuklarına huzurlu,seviyeli,kaliteli ortamı ile her geçen gün daha iyi hizmet vermenin gayreti ve çabası içerisindedir. Sitemiz öğretici,bildirici,özgün anasayfadaki köşeleri ile ,yep yeni konu ve köşeleri ile bomba gibi geliyor. Konuklarına sanki evindeymişcesine bir ortam sunan sesli sohbet sitemizin, sesli chat odalarında huzurlu ve sukunetle eğlenmenin keyfini yaşayabilirsiniz.Dilediğiniz zaman aradığınız tüm konulara,sağlık bilgilerine ve aradığınız her şeye sitemizin ana sayfasından ulaşıp detaylı bilgiler alabilirsiniz. Yep yeni konularla,yep yeni sağlık bilgileri ile,yepyeni özgün makalelerimizle,yep yeni güncel haberlerimizle eskisinden daha başarılı olarak sizlerle olacağız.Daha doğru,daha düzgün,daha başarılı olarak geleceğiz. SesliChatEvi.com sitemiz yeniden doğacak ama daha başarılı olacak.Üzerinden tüm cahilliğini,hamlığını atacak ve sizlere öyle sunum yapacak. Sesli Chat odalarımızda da seviyesini ve huzurunu bozmadan konuklarını güzel ,hoş bir ev ortamı ile ağırlayacak. Sitemizin anasayfasından özgün makalelerimizle faydalanabilirsiniz.Dilersenizde sesli chat odalarımızda güzel,seviyeli,kaliteli bir ortamda dostluklar kurup ,muhabbet edebilirsiniz.İstediğiniz şarkıyı dinleyerek sohbet etmenin,sanki kafede,ya da restoranttaymışcasına eğlenmenin keyfini burada çıkartabilirsiniz.Sevdiklerinize dilediği müziği kendi sesinizle sunarak dinletebilirsiniz.Doğru ve seviyeli dostluklar edinebilirsiniz.Ya da sadece konularımızla bilgilenebilirsiniz. Hoş ve güzel dostluklar sizlerin olsun; Hoşçakalın...........

1 Şubat 2012 Çarşamba

Ofis Temizlik Şirketleri Hakkında

Ofis temizlik şirketleri, temizlik müşterilerinin ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamak için temizlik standartlarının yüksek ofis gerçekleştirmek emin yapmak istiyorum . Onlar, müşterilerine taze ve prezentabl kokulu, işyerinizde pırıl pırıl temiz yapımında çok önemli bir rol oynamaktadır . Bazı ofis temizlik şirketleri, cazip bir fiyatlandırma var ama kaliteli hizmet vaat tutmayız . Para harcıyorsun önlemek için, seçmeden önce, ayrıntılı bir araştırma yapmak ya da başvurular için, isteyin bir çaba ofis temizleme Brisbane beklentilerini karşılayan veya aşan güvenilirliğini sağlamak için sağlayıcı. Maliyet, ofis ve personel veya temizleyicileri deneyim düzeyini gerçekleştirmek için gidiyoruz hizmetlerinin türlerine bağlıdır . Temizlik şirketleri tarafından sunulan halı yıkama hizmetlerden biri de mobilya temizleme. , Parlatma, silme ve masaları yazma gibi ofis mobilyaları tozlanmayı içerir, kanepeler, lambalar, duvar armatürleri ve çok daha fazlası. Eğer düzenli olarak temizlenmelidir Mobilya artan bir ömre sahip olacak. Döşemeli mobilya, [url=http://www.haliyikamam.com]halı yıkama[/url] yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Deri koltukları deri temizleyiciler ile temizlenmeli ve korunur. Yüksek mobilya temizlenir mobilya yine kirli almak için yol açmamak için daha düşük veya daha küçük olanlar önce temizlenmesi gerekir. Metal, ahşap veya deri: Profesyonel temizlik firmaları, ofis mobilyaları da yapılmış olursa olsun iyi bakımı geniş bilgiye sahip. Bir ofis diğer önemli bir gereksinim, pencere temizleme. Berrak ve temiz pencerelerin çevresi parlak bir atmosfer verir. Pencereler, slaytlar gibi yatırır veya sabit pencereler Her tür temizlik şirketleri iyi bakım alınabilir. Cam temizliği kolay bir iş olmadığı için, istanbul halı yıkama sıradan bir işçi bu ulaşılması zor, özellikle de bunu yapmak değildir. Pencerelerin iç ve dış kısmı her ikisi de parlak ve temiz görünmelidir. Çoğu ticari temizlik hizmetleri, çevre dostu temizlik ürünleri kullanın. Herkesin sağlığı için güvenli olduğunu, çünkü amonyak, solvent veya alkali içermeyen Ürünler popüler bugünlerde alıyorsanız. Diğer insanların sağlığını önemser bir temizlik hizmeti seçin.