2 Nisan 2012 Pazartesi

Kartal halı yıkama

İstanbul Anadolu yakası kartal halı yıkama fabrikamız pakev halı yıkama hizmetini sizlere profesyonel tecrübesi ile sunmaktadır. Uzun süredir tecrübesine ve işine güç katarak, siz Kartal sakinlerine daha iyi halı ve koltuk ykama hizmeti ile müşterilerini memnun etmenin çabası içindedir.

Halı yıkama işi sanıldığı kadar kolay değildir. Bu işi yapan çok yıkamacı bulunmaktadır. Ama işinde ehli olan çok azdır. Biz yıllardır bu işin ehlini bilerek yapmakta ve tüm Anadolu yakası sakinlerini hoşnut etmekteyiz.

Son yıllarda her önüne gelen halı yıkama fabrikası açarak para derdindedir. Hatta mediven altında da bu işi yapan çok iş sahipleri vardır. B u nedenle tüm Anadolu yakası sakinleri ve Kartal sakinleri halı yıkama ve koltuk yıkama gibi tüm ev temizliğinde bizi arayın. Biz sizlere en iyi ve sağlıklı hizmeti sonuna kadar sunacağız.

Bizi aradığınıa pişman olmayacak, halılarınızın mis gibi yıkanıp evinize teslim edildiğinde yüzünüzdeki mutluluk ve tebessümden daha da ilham alarak işimizde daha da uzmanlaşacağız.

Temizlik her ev hanımının, her annenin en önemli sorumluluğudur. Bizler içinde bu sorumluluk her şeyden önemlidir.

1 yorum: